martes, 19 de abril de 2016

Creación en el Grupo de Teatro estable de la UAB


Une ombre de la rue


  

Dirección Ricard Gázquez
Grup Estable de Teatre

Dimarts 19 d'abril, 18.00 h

Dimecres 20 d'abril, 13.30 i 18.00 hUs proposem un espectacle en dues parts. Parlem d'alguns temes que ens inquieten tot  experimentant amb el llenguatge: el teatral, el coreogràfic i l'audiovisual. Parlem de llums i d'ombres, de tendresa i d'obscenitat, d'amor i de crueltat.

D'una banda, hi ha la catàstrofe de les diàspores a causa de la guerra, la de totes aquelles persones que s'han convertit en nòmades per força, i que corren el risc de ser vistos com a invasors per determinats nuclis de pensament. D'una altra banda, apareix el tema de l'amor com a aspiració a  la nostra vida quotidiana. Parlar de l'amor és parlar de l'absència, de les carències, dels desigs, de la sexualitat... De qui vol entrar a la nostra vida i de com ho fem per entrar a la vida dels altres. Com una altra forma de nomadisme. Però segons com es plantegi, l'enamorament es pot convertir també en una invasió, o bé, en una forma de subversió o de trangressió de les normes.


El títol de l'espectacle és un vers de la cançó Milord, popularitzada per Édith Piaf, on pregunta, o més aviat constata: “Però si esteu plorant, Milord” (“Mais vous pleurez, Milord?”).


Repartiment:
María Alamany, Helena Barceló, Pol Borrell, Roger Buendía, Xantiana Bordagaray,
Charlotte Clement, Carmen Díez, José Miguel Domènech, Sandra Esteban, Brenda Fatecha, Raül Giró, David Hernández, Rubén Medina i Berta Pellisé.


Textos: Un vell manuscrit, de Franz Kafka (1919), selecció de textos de Fragments d'un discurs amorós, de Roland Barthes (1977), i textos de creació dels membres del grup (2015-2016).
Cançó: Milord, lletra de Geroges Moustaki (1959), interpretada per Charlotte Clement i Raül Giró.
Dramatúrgia: Grup Estable de la UAB

No hay comentarios: